Talvipäivän kuulumisia..

Tiistai 13.2.2018 klo 14.07 - Tuula Riekkinen


SH100066.JPG

Hei. Leevin kuivaruokakuppi on Leevin kiipeilypuun pesässä, ja Leevillä tapana kiipeillä ja ottaa  käpälällään yksi ruokanappula  käpäläänsä ja syödä, ja  jos on Hupu alhaalla vahtimassa  tippuuko Leevin käpälästä ruokanappula  lattialle,    niin silloin Leevillä  on tapana  alkaa   heittelemään enemmänkin  ruokanappuloita lattialle ja   Hupulle.  Leikki se on.

 Eilen illalla menin nukkumaan ja en ollut kuin ehtinyt mennä sänkyyn pitkälleen,  niin  olohuoneesta kuului kolahdus. No aloin kuuntelemaan mikä tuo oli... ihan hiljasta tuli.

Ei auttanut muu kuin mennä katsomaan.   Leevi oli jotenkin onnistunut koko ruokakupin tiputtamaan pesästään alas lattialle, ja kaikki  ruokanappulat oli lennelleet pitkin olohuoneen lattiaa... No Hupu oli jo nukkumassa  kylpyhuoneessa, eikä ilmestynyt paikalle.

Leevi istui lattiallla ja oli kummallisen näköinen, en tiedä kumpiko  tippui kiipeilypuun pesästä  ensin,    ruokakuppi vai Leevi vai molemmat yhtäaikaa, ja ilmeisesti kuppi oli osunut Leeviä  johonkin kohtaa.

Jonkun aikaa siinä  Leevi istui ja sitten alkoi  syömään lattialta niitä nappuloita, jolloin Hupu juoksi paikalle, joka oli ollut siis  nukkumassa  kylpyhuoneessa. Hupu alkoi syömään urakkavauhtia lattialta niitä nappuloita.

No oli siinä se  hyvä puoli ettei minun tarvinnut alkaa yötä vasten siivoomaan,   vaan Hupu söi kaiken mikä oli laittialle lennellyt, ja mitä ei ehtinyt Leevi syödä,   niin kaiken söi Hupu.

Sen jälkeen kun lattia oli "siivottu" menin takaisin sänkyyn, ja jäin kuuntelemaan, Hupu meni takaisin nukkumaan ja nousin vielä katsomaan missä Leevi on. Leevi oli tyytyväisenä nukkumassa keskellä sohvaa.

Hyvää 14.2  Ystävänpäivää  kaikille täällä kävijöille, ja kitos paljon. t. Tuula, Hupu ja Leevi.